Blog

Tidlösa smycken för alla tillfällen

Att bära tidlösa smycken kan vara snyggt på jobbet, till festen eller till vardags. Tidlösa smycken är något som man aldrig riktigt tröttnar på och som kan fungera idag eller många år senare.

Vad är tidlösa smycken?

Tidlösa smycken är enkla och rena i form och design med en touch av elegans. Att ge bort tidlösa smycken är en perfekt gåva som personen kan bära år efter år. Smycken som har tidlösa pärlor i enkel design är bra exempel på smycken som alltid är efterfrågade och populära att köpa. För män är den klassiska kedjelänken populär och finns i många olika metaller i smycken som silver, guld, titan eller rostfritt stål. Många kedjelänkar fungerar både för män och kvinnor tack vare sin enkla och stilrena elegans. När man bär snygga och eleganta smycken är det stilfullt att komplettera med snygga toppar i bra priser för att göra stylingen komplett. Om man ska ge bort den här typen av smycken i julklapp eller vid annat tillfälle, finns det många smycken på marknaden av kända designers som man kan köpa.

Kända designers med stilren tidlös design

Många designers håller sig till rena och enkla former och ett bra exempel på en sådan designer är Efva Attling. Hennes designersmycken i silver, guld eller vitguld är riktigt vackra och passar för alla tillfällen. Att välja rätt smyckedesign för en egen stil är viktigt då det speglar personligheten. Att överraska med smycken är alltid uppskattat då smycken är perfekt som gåva till man eller kvinna, gammal som ung. Man kan även ge ett barn ett vackert smycke som mer är anpassat för minderåriga. Några andra bra exempel på tidlösa designers inom smycken är George Jensen, Cartier, Coco Chanel eller till exempel Lapponia. Ett intressant fakta om finska designern Lapponia är att Carrie Fisher som prinsessan Leia i första Star Wars-filmen, bar ett stort halsband designat av Lapponia i slutscenen.

appdev