Blog

Klockan – smycket för en intelligent look

En klocka är så mycket mer än bara en pryl som berättar vad tiden är. Bär du en finare klocka, bär du ett smycke, en accessoar, som ger dig en intelligent look. Vill du se intelligent ut? Köp en klocka och lyft hela din image.

Bär klocka

Idag är det många som använder mobiltelefonen som klocka, istället för att bära en klocka på armen. Men det finns en orsak att filmfigurer som James Bond bär klocka: det ger en mycket intelligentare look. Det visar sig också att människor som är punktliga och högutbildade oftare bär klocka. Att bära klocka är ett väldigt enkelt sätt att verka lite intelligentare – vilket faktiskt kommer resultera i att folk kommer ta dig på större allvar. När du köper din klocka ska du satsa på ett finare märke, en klocka i klassiskt stil av lite bättre kvalitet. Du ska köpa en klocka som passar din stil och som du kommer trivas med under lång tid. Klockor är ingenting man behöver byta ut i första taget, utan en snygg klocka kan du använda som en del av din personliga stil och din signaturaccessoar. Ett riktigt skönt märke är Gant som har klockor för både män och kvinnor, tidlösa klassiker som passar på jobbet, på dejten och när du är på semester. Du hittar alla modeller från Gant hos Glensia som också har Armani Exchange, Calvin Klein, George Jensen, Michael Kors och andra schyssta märken.

Utveckla din image

Med en snygg klocka från ett märke som Gant, Fossil eller Michael Kors kan du lätt utveckla din image. Hur vi klär oss blir än viktigare på arbetsmarknaden, särskilt om du är i en bransch med stor konkurrens, om du behöver hitta nya klienter, samarbetspartners eller ofta sitter i förhandlingar. En klocka lyfter också din image om du är på jakt efter ett jobb. När du går på en arbetsintervju eller ska förhandla fram ett avtal så kommer det första intryck som du ger vara oerhört viktigt. Klockan ger dig två fördelar. Först och främst så hjälper den dig att komma i tid. Till möten eller arbetsintervjuer är det oerhört viktigt att komma i tid, men du ska inte bara komma i tid för din egen skull, du ska också komma i tid för andras skull. Den respekt du visar andra kommer du få tillbaka. För det andra så kommer du att se intelligent ut om du faktiskt är den enda i rummet som bär en klocka. Medan det andra tar upp sina mobiler och tittar på dem, kollar du bara på armen. En klocka i kombination med snygga kläder kan hjälpa dig mycket för att du ska få jobbet eller ta hem dealen.

appdev