Blog

Moderiktiga smycken för barn

Det är ingen nyhet för de allra flesta att barn, liksom vuxna, tycker om och uppskattar både smycken och accessoarer. När det gäller utbud och marknad för barn och ungdomar finns det en hel del att välja bland. Barn har dessutom en fantastisk förmåga att använda både lekfullhet och fantasi för att skapa en individuell look. Läs mer om moderiktiga smycken och accessoarer för barn här.

Kläder och smycken

Moderiktiga kläder, accessoarer och smycken finns det gott om i diverse butiker såväl online som offline. Även barn uppskattar butiker som har mycket av allt och ett utbud som håller sig fräscht och uppdaterat. Aktuella trender lockar kunder oavsett ålder. Hos kidsbrandstore.se finns hållbart mode för både barn och ungdomar. I utbudet hos Kidsbrandstore.se ingår kategorier som till exempel klockor i olika färger och former som enkelt kan kombineras med trendiga kläder. Klockan är dessutom smycket som signalerar en intelligent look som kan bäras till vilka kläder som helst.

Individuella accessoarer

Utmärkande för Kidsbrandstore.se är den stora variationen av märkeskläder. Tillsammans med accessoarer som bälten, väskor, kepsar, skärp, mössor och skor kan barn och ungdomar hitta en egen stil och smycka sin outfit på ett trendigt och unikt sätt. När det gäller bälten kan till exempel färg, form och bredd göra en hel del för att höja denna enkla accessoar till något som bär upp hela stilen. Bälten kan dessutom bäras på olika sätt och smyckas efter tycke och smak. Det är enkelt att matcha bältet med kläder, smycken och skor eller bryta av med en oväntad färgklick.

Stylingknep

När det gäller mode och smycken för barn och ungdomar finns det enkla stylingknep att ta till för att sticka ut lite extra. Ett exempel på ett knep som lyfter hela outfiten är håraccessoarer som dessutom är lätta att få tag i eller tillverka på egen hand. Håraccessoarer är lika mycket smycken som accessoarer och kan bestå av glittrande hårspännen, diadem i vackra färger eller riktigt lyxiga hårnålar. Den som behöver inspiration kan titta på Instagram där bland annat Pixie’s Bows tillverkar egna rosetter och hårprydnader. Örhängen och halsband är också något som uppskattas av både pojkar och flickor i olika åldrar.

Det är kanske främst flickor som uppskattar den här typen av utsmyckningar, men det finns en hel del tips och tricks även för pojkar. Här är det kanske främst jeanskedjor och lädersmycken som lockar. Det kan vara bra att komma ihåg att handla sina accessoarer och smycken i seriösa butiker. Det är nämligen vanligt att lågprissmycken innehåller höga halter av bly men även kadmium som är en mycket skadlig och giftig metall. Kidsbrandstore.se är dock en onlinebutik som håller hög kvalitet och erbjuder ett brett utbud av såväl kläder som accessoarer och smycken.

appdev