Blog

Matcha smycken med elektronik

Att skapa en sammanhållen look handlar inte bara om att matcha kläderna med frisyren. Vackra smycken kan förhöja din ensemble och utgöra pricken över i:et, och göra en vardagsklädsel mer uppklädd eller göra finkläder mer punkiga. Men många tänker inte på att även deras elektronik, som smartphones och läsplattor, kan ändras så att de bättre passar ihop med totalintrycket.

Hos Nudient hittar du iPhone 14 Pro Max skal i många olika färger och mönster. När du ändå behöver ett nytt iPhone 14 Pro Max skal, varför då inte matcha skalet med dina existerande smycken? Här finns smartphoneskydd i många olika varianter, samt även skärmskydd för fullt skydd av din mobiltelefon. Nudients iPhone 14 Pro Max skal har en tunn men samtidigt stötsäker design som snabbt fångar omgivningens uppmärksamhet.

Smycken till vardag och fest

Med väl valda smycken kan du få oväntade effekter, där du lyfter din outfit till en högre nivå. Ett vackert halsband och andra smycken kan användas både till vardag och fest, eller när du vill känna dig extra fin. Det är också ett bra sätt att göra din ensemble mer personlig, där du tydligt kan visa för omgivningen vem du är som person. Om du väljer rätt storlek och stil på dina smycken kan du också använda dem i mer oväntade situationer, som när du ska till gymmet eller badar i poolen. Våga prova många olika kombinationer för att hitta en unik stil som ger dig uppskattande blickar på stan.

Skapa en harmonisk helhet

Mobiler har idag en lång rad tillbehör du kan köpa till, som mobilskal, dekaler och mobilsmycken. Tack vare det stora utbudet kan du även låta din mobil matcha dina kläder och smycken, med rätt färger och stil. Även om det finns stora möjligheter att välja mer iögonfallande accessoarer både till mobilen och dig själv, är det dock klokt att låta en del av din outfit få mer uppmärksamhet än det övriga. Om du satsar på att alla delar ska stå ut från mängden finns risken att de kämpar om uppmärksamheten. Smycken och kläder borde istället jobba tillsammans för att bli en helhet som förhöjer ditt utseende. Tänk igenom hur färgerna fungerar tillsammans. Föredrar du en mer neutral outfit, till exempel med vita och sandfärgade kläder, kombinerat med mer färgglada smycken? Du kan också låta dina smycken vara mer diskreta och istället lägga mest krut på kläderna i sig. En exklusiv kostym tillsammans med enklare silversmycken kan passa bra en varm sommarkväll när du ska ut på krogen.

Kvalitet i vardagen

Välj gärna de smycken som du trivs med och som du kan se dig själv använda i många olika vardagssituationer. Smycken som är lagom stora och känns som att de passar med din personlighet kan både användas på kontoret och på after work efteråt. Det är förstås också viktigt att välja smycken av god kvalitet. Det är inte roligt att förlora sin ankellänk på stranden till exempel bara för att låset till kedjan lätt går sönder. Att matcha dina smycken med ditt mobilskal kan vara en rolig och iögonenfallande detalj, till exempel genom att ha samma färg på dina örhängen som på mobilskalet.

appdev