Blog

Design och inspiration

Vi har alla haft den där stunden när ett klädesplagg, accessoar eller smycke tilltalar en på ett djupare plan. Ibland passar något bara som handen i handsken och hjälper en att hitta sin stil. Kanske har alla träningskläder fram till den punkten varit för pastelliga, eller så har deras form framhävt “fel” saker och orsakat för mycket obekvämlighet, eller så har alla väskor verkat löjliga eller smycken varit oinspirerande. Skillnaden sker när något bara passar, helst i både färg, form och intryck samtidigt.

Detta är inte helt lätt att hitta, särskilt om man har begränsad budget att använda. Om man dessutom har gått i fällan att köpa dyra träningskläder som sedan inte används till detta ändamål kan det kännas som en fälla man inte vill gå i igen. Men när något påminner en om och får en att göra de saker som krävs för att nå ens mål, vare sig det gäller fitness eller att bara inspirera en till lite högre självförtroende för arbetsprestation, kan det vara värt det om något verkligen passar.

Självförtroende och självkänsla kommer båda inifrån, men om man känner att ytan matchar det som situationen kräver kan det bli lättare att överkomma hindren i ens väg.

appdev