Blog

Så hittar du rätt ring

Oavsett om du ska förlova eller gifta dig behöver du hitta rätt ring. Det kan kännas som ett omöjligt uppdrag och prislappen kan kännas enorm. Hur du gör för att bli nöjd med både ringen och kostnaden kan du läsa mer om här.

För att hitta rätt i ringdjungeln ska du besöka Schalins, som är ett svenskt företag. Schalins har tillverkat smycken och kvalitetsringar sedan 1944 och har sin guldsmedja och bas i norra Sverige. Sortimentet av vackra, unika och välgjorda ringar är stort och det finns något för alla. Förutom överkomliga priser använder Schalins enbart 100 & fossilfri el, konfliktfria diamanter och återvunnet finguld. Som kund kan du också välja labbodlade diamanter.

Det kan vara en utmaning att hitta rätt ring men det viktigaste är att både du och din tilltänkte blir nöjda. När det gäller förlovningsringar kan ni gärna bestämma tillsammans medan bröllopsringen kan hållas hemlig så länge som den som ordnar den tar hänsyn till bärarens önskemål. En hel del par nuförtiden bestämmer även bröllopsringarna tillsammans. Det är dock fortfarande vanligt att brudgummen friar med en vacker ring. Denna kan sedan kompletteras med en ring till och det är inte ovanligt med flera ringar på samma finger. Spara både pengar och tid genom att köpa era unika ringar hos Schalins.

appdev